برگزاری کارگاه آموزش صحیح مصرف دارو جهت دانش آموزان با همکاری سازمان آموزش و پرورش استان

19 اسفند 1391
کارگاه آموزش صحیح مصرف دارو و آنتی بیوتیک ها با همکاری معاونت غذا ودارو و سازمان آموزش و پرورش استان در روزهای 14 و15 اسفند در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سطح 2 کلاس برگزار شد

این کارگاه در سه رده برای دانش آموزان مقطع سوم ابتدایی ، مادران خانه دار ، و مربیان بهداشت مدارس برگزار گردید هدف از این آموزش آشنایی با فرهنگ صحیح مصرف دارو و آموزش صحیح در زمینه مصرف آنتی بیوتیک بخصوص در دانش آموزان بوده است .

مدرس این کارگاه خانم دکتر محمدحسینی که مسئول آموزش عامه کمیته کشوری تجویز مصرف منطقی دارو می باشند .

خان دکتر محمد حسینی خاطرنشان کردند که : آموزش مصرف صحیح داروها بخصوص آنتی بیوتیک ها به اطفال در ایجاد و ارتقاء فرهنگ صحیح مصرف دارو و در نتیجه ارتقاء سطح سلامت جامعه نقش مهمی  را بر عهده دارد .

لازم به ذکر است که مقرر گردید این آموزش ما با همکاری معاونت غذا ودارو و سازمان محترم آموزش و پرورش در تعدادی از مدارس سطح ابتدایی شهرستان بوشهر ادامه یابد ودر سال بعد نیز میزان پیشرفت این برنامه در ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد .

تعداد بازدید:   ۱۱۳۸

چاپ خبر | ارسال به دیگران