کنفرانس علمی تجویز منطقی آنتی بیوتیکها با همکاری معاونتها

21 بهمن 1392
کنفرانس علمی یک روزه تجویز منطقی آنتی بیوتیکها با امتیاز باز آموزی برای گروه پزشکی ، داروسازی و...

دندانپزشکی ، پرستاری ، مامایی  با همکاری معاونت غذا و دارو ، معاونت آموزشی و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و طب  عفونی گرمسیری در روز پنج شنبه مورخ 17/11/92 در سالن شهید مفتح معاونت بهداشتی برگزار شد . مدرسین ارجمند این کنفرانس جمعی از متخصصین عفونی ، فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بودند . ( سرکار خانم وحدت ، جناب آقای دکتر عباسی ، جناب آقای دکتر سیدیان ) در این کنفرانس علاوه بر مباحث کلی تجویز آنتی بیوتیکها ، مباحث تخصصی مهمی همچون تجویز آنتی بیوتیکها در کودکان ، تجویز آنتی بیوتیکها در بیمارهای مختلف و عوارض ناخواسته آنتی بیوتیکها مطرح گردید و در پایان جلسه پیرامون چالش های تجویز مصرف آنتی بیوتیک بحث شد .

دریافت فایل 1  بازآموزی

دریافت فایل 2  بازآموزی